неділя, 1 вересня 2024 р.

Привітання

 

Шановні діти, батьки, вчителі, робітники школи!

    Щиро радіємо, що наперекір війні новий 2024 – 2025  навчальний рік знову стрімко вривається в життя вчителів, учнів, батьків. Ми стартуємо!!!. Переконані, що він буде безпечний для кожного учасника освітнього процесу. 1 вересня – День Знань, завжди особливо урочистий і хвилюючий. Згадайте усміхнені обличчя вчителів, їхні сльози радості, які не можна вдати, як і ніколи не вдати любові! Згадайте переповнене гамірне подвір’я, з якого ніхто не хоче йти, і щиру, якось по-родинному добру атмосферу!

  Так! Війна не в змозі зруйнувати передчуття нового старту у незвіданий, цікавий Світ Знань. Жодні перешкоди не завадять прагненню нашого молодого покоління впевнено йти шляхом пізнання до нових звершень і перемог. Наші учні надзвичайно талановиті та високо ерудовані. Вони формують гідне сьогодення і майбутнє України.

Звертаємось до наймолодших учнів, до першокласників! Для вас це особливо зворушлива подія: перша сходинка у доросле життя. Ви станете членами дружньої  шкільної родини, адже шкільна дружба – на все життя! Нехай у Вашому житті завжди буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття і пізнавати таємниці природи.     Зичимо ніколи не втратити прагнення до пізнання і мудрості! 

Шановне наше товариство! Дякуємо усім і кожному, хто вчинками і згуртованістю в надскладні часи долучився до освітнього фронту й гідно його тримає. Бажаємо усім у новому навчальному році вдалого старту з вірою в Перемогу. 

Нехай шкільний дзвінок лунає як нагадування про дитинство - час, коли ще все попереду. 

Нехай кожна дитина буде захищена! Миру, любові, плідної роботи і вдячності за кожен день, мудрості вибору, упевнених великих і маленьких кроків, Янголів охоронців для наших дітей і ЗСУ, усього нашого народу. Перемоги і Миру!

Слава Україні!

Героям слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар