пʼятниця, 31 травня 2024 р.

Останній дзвоник - 2024

 Хвилюємося, рідна 47, наша велика гімназична родино, наше нескорене шкільне братство!

Для справ благородних,

Для помислів чистих

Зібралися ми, друзі,

із різних країв

цього травневого дня на Свято останнього шкільного дзвоника -  2024.

Тривають, на жаль,  ще темні часи. Цьогоріч гімназія знову сумувала за вами, наші  дорогі діти, сумувала за вашим різноголоссям, жартами й веселим дзвоником. 

Чи був складним цей навчальний рік? Безперечно! 

Наші сучасні й допитливі діти, ви, попри перебої зі світлом, інтернетом, постійні повітряні й підступні вибухи, впевнено йшли вперед, здобуваючи знання. Ви активно брали участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, ще й долали спортивні рекорди... Ви, малеча й дорослі, особливо дев’ятикласники, енергійні й умілі, то нехай вам підкорюються  найвищі й найкрутіші вершини. Ви — наша гордість. Будьте щасливими і йдіть тільки вперед за своїми мріями. 

Надскладний рік і виснажливі часом умови тільки згуртували весь педколектив гімназії. Вчителі — сильні люди — однодумці, які завжди тримаються разом, генерують світло й тепло, дають знання, діляться досвідом, продовжують “віддавати серце дітям”... 

У День свята дякуємо вам, дорогі вчителі, за безцінний досвід і професіоналізм, за щедрість і людяність, за підтримку й розуміння. 

Шановні батьки, у найнеобхідніші хвилини ви були з нами поруч. Дякуємо вам за гарних дітей, за витрачені старання і зусилля, за ваше натхнення і любов, за надійне плече й співпрацю. Віримо, що спільну подорож по шкільній стежині ми й надалі долатимемо впевнено і злагоджено.

Дякуємо всьому техперсоналу гімназії за сумлінне виконання обов’язків і доброзичливість! Завдяки вам, шановні,  у нашому закладі комфортно, чисто, все збережено, відремонтовано, прибрано.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити, працювати, вчитися в рідному Запоріжжі.

Ідемо далі... Любимо те, що робимо. Цінуємо тих, хто з нами, хто розуміє, хто підтримує. Війна триває... Життя теж... І життя переможе, бо життя — то Україна, то наші діти...

Зі Святом останнього дзвоника, шкільна родино!



З повагою                        


директор гімназії №47  Валентина КОВАЛЬ



Немає коментарів:

Дописати коментар