пʼятницю, 1 вересня 2023 р.

Вітання!

 


Відчуття, які виникають ПЕРШОГО ВЕРЕСНЯ, особливі... бо вони з нашого дитинства... мирного й незабутнього... ДЕНЬ ЗНАНЬ завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей: учителів, учнів, батьків, друзів. Це свято, якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

І ми знову зустрічаємо 1 вересня — День знань і старту нового 2023/2024 навчального року!

На жаль, це світле і радісне свято проходить у нелегкий час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни.

Ми просто зобов’язані зберегти життя і здоров’я дітей, допомогти їм подолати прогалини в знаннях і осмислити події війни, підтримати, подарувати радість пізнання нового і призвичаїти до щоденного освітнього ритму.

Отож, дорога шкільна родино Запорізької гімназії №47!

Вітаємо вас із Днем знань, із днем мудрості й старанності! Плодотворного вам і успішного навчального року! Нехай усе вдається, омріяне й намолене збувається, нових вам звершень на освітянській ниві, сили й наснаги, нехай наша перемога стане якнайшвидше дійсністю.

Любі учні! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими, відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На цьому шляху є багато проблем і перешкод. Але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ!

За нами Перемога, за нами правда, за нами майбутнє!

З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково Переможемо!!!

Слава ЗСУ! Слава нації! Слава Україні! Героям Слава!

Слава ЗСУ! Слава нації! Слава Україні! Героям Слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар